Logo
0770.813.424         contact@forajesidenisipari.info.ro
Foraje si Denisipari
Foraje si Denisipari
Servicii de foraje si denisipari - suna-ne acum

Denisipari puturi

Suna acum si profita de promotiile lunii Mai

Asiguram denisipari puturi pentru toate forajele de apa


Echipa noastra asigura denisipari puturi asupra forajelor pentru a elimina tot nisipul din interiorul lor. practic, prin aceasta operatiune se obtine decantarea particulelor care se afla in suspensie, de foarte multe ori aceste particule fiind reprezentate de nisip fin sau mai putin fin. In realitate, la baza forajelor se aduna foarte mult nisip, care ajunge pana in apa care vine de la robinet. De ce se intampla acest lucru? Pentru ca tot nisipul se ridica si ajunge in fantele de la filtru. Ulterior, cu ajutorul pompei, nisipul este scos la suprafata.


Cat de des trebuie facuta denisiparea?


Recomandam denisiparea ori de cate ori este necesar. Oportunitatea denisiparii este determinata exclusiv de conditiile specifice concrete ale tuturor forajelor. Exista astfel o parere unanim acceptata care spune ca denisiparea este legata de calitatea tuturor lucrarilor de executie pentru foraj. Astfel, in cazul in care s-a lucrat corect, denisipare se va face mult mai tarziu, in functie de mai multi factori.

Momentul in care denisiparea reprezinta o necesitate este cel in care apa de la robinet vine cu nisip. De asemenea, in momentul in care pompa nu mai scoate apa din foraje, nu mai produce suficient de multa apa sau scade vizibil randamentul forajului, apar unele probleme considerabile. De asemenea, se intampla ca in cazul celor mai multe puturi acest moment sa apara mult mai repede in cazul in care regimul de exploatare nu este unul corect. Totul tine si de modul in care apa este scoasa din foraj. Denisiparea poate fi necesara dupa un an de functionare, dupa cinci ani de functionare sau niciodata, in functie de nevoile fiecarei persoane.


Ce efecte are denisiparea?


Primul si cel mai important efect al procedurii de denisipare este acela de a creste ranamentul. Apa va fi astfel scoasa din foraj mult mai usor, mult mai curata si este din nou la fel de buna ca atunci cand forajul a fost dat in functiune. In cazul in care forajul nu mai ofera suficient de multa apa, dupa denisipare, apa va fi din nou prezenta. Pentru ca este folosita toata suprafata filtrului, se va ajunge la concluzia ca nu mai exista pierderi si ca pierderile sunt reduse cumult. La baza forajului apa va fi captata in suprafete mai mari, de unde rezulta cresterea eficientei forajului. Forajul nu va fi insa la fel de bun ca atunci cand a fost realizat, insa va fi mult mai bun si mai functional decat inainte de operatiunea prin care putul a fost denisipat.

Preturile pentru aceasta operatiune tin de mai multi parametri si nu pot fi spuse inainte de a avedea efectiv lucrarea de foraj ce trebuie sa fie denisipata. Atunci cand apelezi la denisipare cu ajutorul echipei noastre, tot ce trebuie sa faci este sa ne comunici adancimea forajelor, tipul de pietris filtrant, cantitatea de nisip, modul in care filtrele sunt pozitionate, modul in care apa este extrasa din foraj si lista poate continua. Echipa noastra iti va pune toate aceste intrebari inainte de a propune un pret.

Review-uri

(0 review-uri)
Ratingul general al serviciului:
0.0 (0 review-uri)
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Ai utilizat serviciul?
Spune-ti parerea acordand o nota serviciului
Acorda o nota

Intrebari si raspunsuri

(5 intrebari) Adauga intrebare
Justin Vladescu 10.04.2021
Buna ziua, Ma intereseaza denisiparea unui put facut acum multi ani. Apa este folosita doar la udare flori si iarba si am observat ca scade rapid nivelul apei, Dupa cateva minute de functionare a pompei trebuie sa o opresc sau sa folosesc apa la un debit foarte scazut. Se intampla de anul trecut, pana atunci a functionat perfect. Putul are cam 7 m adancime. Locul este in Bucuresti in zona Dedeman Giurgiului. As dori o oferta de pret. Va multumesc!
Corneliu 05.04.2021
Put de circa 12 m, fi 200, Voluntari, doresc curatare
Maftei madalin 03.04.2021
Am un put in curte care s-a umplut cu nisip si daca dau drumul la pompa il seaca in 20 minute max juma de ora.Cat ma costa sa il denisipez.Sat Vasilati,jud Calarasi.Sunt 38 de kilometri de Bucuresti spre Oltenta.Mersi
dicu tudor 17.03.2021
locuiesc la curte , folosesc apa din fantana care are adancimea de 7 m , si are 5 tuburi in apa , deci 12m . Fantana este executata in 2000,si as dori o denisipare , Locuiesc in Bucuresti , la curte .Daca ma puteti ajuta , si cat ar costa aceasta lucrare ? Va multumesc
Eugen 23.02.2021
Denisipare in zona Braila la o adâncime de 17 m


Contacteaza-ne

Foraje si Denisipari

0770.813.424

0741.754.291

contact@forajesidenisipari.info.ro

www.forajesidenisipari.info.ro

Cere oferta de pret