Logo
0770.813.424         contact@forajesidenisipari.info.ro
Foraje si Denisipari
Foraje si Denisipari
Servicii de foraje si denisipari - suna-ne acum

Puturi absorbante

Suna acum si profita de promotiile lunii Noiembrie

Executam puturi absorbante prin cele mai moderne tehnici


Executam puturi absorbante utilizand cele mai moderne tehnici astfel incat sa putem oferi tuturor clientilor nostri solutii optime pentru toate problemele pe care le intampina in ceea ce priveste gestionarea corecta a apei. Echipa noastra are o vasta experienta in acest domeniu astfel incat sa poata oferi tuturor persoanelor care apeleaza la noi cele mai bune solutii pentru puturi absorbante, fara sa existe motive de ingrijorare cu privire la integritatea lucrarilor si la riscurile asociate.


Ce inseamna puturi absorbante?


Puturile absorbante sunt lucrarile pe care le face pentru a atrage apa din diferite surse de provenienta externa cum ar fi:

  • Instalatiile pompelor de caldura;
  • Apele care sunt obtinute din precipitatii;
  • Drenarea altor tipuri de apa pentru a colecta si drena in mod natural solul.


In general, aceste puturi sunt necesare pentru cazul in care apa care provine de la precipitatii nu se evacueaza zilnic in mod corect, cu ajutorul santurilor, deoarece aceste lucrari vin si cu o permeabilitate indeajuns de mare pentru a putea colecta si drena aceste santuri in mod natural.

Pentru tot procesul de ofrare, in cazul in care puturile sunt absorbante, acestea sunt realizate pana la nivelul panzei frative. Toate resursele de apa care sunt gasite la anumite adancimi trebuie sa fie captate in put, astfel incat acesta sa retina o cantitate cat mai mare de apa.

Exista si unele situatii in care suntem solicitati pentru ca anumiti clienti au nevoie de puturi absorbante la anumite adancimi, dar in cazul in care panza freatica nu este foarte bogata, putul va fi doar o gaura care a fost dubata in pamant si nu isi va indeplini niciodata scopul. Putul este cel care tine si volumul tuburilor, insa neavand apa, lucrarea se poate deteriora in scurt timp si de aceea este recomandat sa tii cont de sfaturile specialistilor si sa nu impui o anumita adancime de forare daca nu stii nimic despre zona in care foram.


Cum poti intretine puturile absorbante


Lucrarile de foraj pentru puturile absorbante trebuie sa fie permanent intretinute, astfel incat evaluarea periodica a modului in care acestea functioneaza va fi necesara pentru a gasi toate problemele existente. De acest proces se ocupa insa o echipa de specialisti, pentru ca acestia sunt in masura sa execute toate lucrarile in acest sens.
Pentru a executa forajele destinate puturilor absorbante este necesar sa folosesit materiale de foarte buna calitate, care vor garanta o lucrare de durata optima si impecabila pe termen lung. Capacitatea de a absorbi apa in cazul puturilor poate sa fie diferita intre lucrari deoarece se va tne cont de adancimea la care forma si de caracteristicile pe care zona de exploatare le are.

Debitul care exista in put poate sa inceapa de la 500 de litri pe ora si poate sa ajunga la valori mari, asa cum sunt cele de 3000 de litri pe ora. Sunt si unele cazuri in care puturile pot sa capteze cantitati extrem de mari de apa, insa acestea sunt utilizate doar in cazuri speciale.

Review-uri

(1 review-uri)
Ratingul general al serviciului:
5.0 (1 review-uri)
5 stele
(1)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Ai utilizat serviciul?
Spune-ti parerea acordand o nota serviciului
Acorda o nota
Ghe ...
11.05.2022
Excelent
Adâncire fântână
Echipa super, mulțumit de colaborare și lucrare! Felicitări

Intrebari si raspunsuri

(1 intrebari) Adauga intrebare
Mih ...
19.05.2021
Put absorbant sa ma scape de apa din beciul de sub casa
 
Foraje si Denisipari
Am primit cererea dumneavoastra pentru Puturi absorbante. Un email cu oferta pentru Puturi absorbante va fost trimis pe email. Echipa Foraje si Denisipari va sta la dispozitie cu orice informatii despre Puturi absorbante


Contacteaza-ne

Foraje si Denisipari

0770.813.424

0741.754.291

contact@forajesidenisipari.info.ro

www.forajesidenisipari.info.ro

Cere oferta de pret